Op 25 december nodigen we u uit voor een feest voor de zintuigen als onze getalenteerde chefs u meenemen op een culinaire reis. Stap binnen in onze magische Wintertuin en beleef een spectaculaire avond met live muziek!
5-gangen kerstdiner
Bereid u voor op een onvergetelijke ervaring als onze culinaire genieën een buitengewoon 5-gangen diner presenteren. Proef de verrassende combinatie van koningsvis, verveine, dashi en bergamot, bereid door Chef de Cuisine Tristan de Boer van The White Room. Laat Executive Sous Chef Michele Cagnetta je smaakpapillen meenemen op reis met een gerecht van zeebaars en boerenkool. Geniet van *** Michelin sterren chef Jacob Jan Boerma's verrassende combinatie van aubergine en jeruzalemartisjok. Executive Chef Marco van Rutten laat u de smaken van het seizoen proeven met een gerecht van eend, pompoen en pistache. En om de avond af te sluiten heeft patissier Maartje de Nie een heerlijk bosvruchtendessert klaar staan!

Reserveer uw tafel in onze magische Wintertuin en beleef een avond vol magie, heerlijk eten, gezelligheid en muziek.
MEER INFORMATIE:
EUR 199 per persoon (inclusief drankjes)
Locatie: Wintergarden
Tijd: vanaf 18.00 uur
*Vooraf reserveren is vereist
Informatie en reserveringen: rsv.krasnapolsky@anantara-hotels.com of +31 (0)20 554 9480