Shiny Champagne Room

Culinary delights and Dom Pérignon bubbles

Shiny Champagne Room

Stap binnen in onze exclusieve 'Champagne Room', waar Dom Pérignon Champagne vloeit en heerlijke hapjes en luxe kaviaar de smaakpapillen betoveren. Ervaar naast onze gouden champagnetoren, het adembenemende uitzicht over de Dam en creëer herinneringen die voor altijd zullen blijven.

De perfecte match; champagne en kaviaar

Krasnapolsky 02 12 2021 67

Ga op een zintuiglijke reis met elke slok Dom Pérignon Champagne. We geven u graag advies en leggen u meer uit over de oorsprong van het sprankelende goud terwijl u geniet van een enkel glas of van een hele fles.

Verwen uzelf nog meer met onze bijpassende hapjes, zorgvuldig geselecteerd door onze chef om de smaak van de champagne te versterken.

Kras 25 07 2023 Web 187

Om deze bijzondere ervaring compleet te maken, nodigen we u uit om uzelf te trakteren op perfectie met ANNA Dutch Kaviaar. Deze prachtige donker olijfbruine parels, met een unieke smaak met hints van noten en licht zoete en romige tonen, vormen een perfecte aanvulling op de verfijnde en elegante smaak van Dom Pérignon Champagne en creëren een onvergetelijke combinatie die u zal laten verlangen naar meer.

Zien wij u snel?

Reserveer uw plek in onze Champagne Room en proost op de feestdagen en op een gezond en zorgeloos nieuw jaar vol geluk.

NOVEMBER - DECEMBER - JANUARI

499 EUR per fles Dom Pérignon

99 EUR per glas Dom Pérignon

95 EUR per portie kaviaar

Instagram

Het mooiste uitzicht op de Dam. De bekende Afternoon Tea uit onze Cake Room en de fijnste champagne in beeld gebracht.

Volg ons op Instagram