The Cake Room - Christmas chocolates

Krasnapolsky 05 09 2022 57

Ontdek onze feestelijke en uniek kerstpralines

Wij bereiden ons voor op de mooiste tijd van het jaar, samen met jou! Het Anantara Pastry Team heeft de lekkerste en meest magische kerstchocolade gemaakt en geselecteerd om jezelf te verwennen tijdens de feestdagen. Wil je wat kerst luxe voor jezelf, of wil je je dierbaren verrassen? Trakteer jezelf en je geliefden met luxe en feestelijke Krasnapolsky-pralines. Geniet van een magische kerst vol heerlijke lekkernijen en bijzondere verrassingen.

Trakteer jezelf en dierbaren op luxe

Met de meest magische tijd van het jaar voor de deur, wil je natuurlijk genieten van de seizoensspecialiteit: kerstchocolade. Met onze uniek verfijnde chocolaatjes gemaakt van de beste ingrediënten, willen we de kerstmagie naar je toe brengen. Verwen je zintuigen, voel de luxe en geniet van deze magische lekkernijen!

Krasnapolsky 06 10 2022 Web 15

Extra feestelijk tintje met de Krasnapolsky-pralines

Breng de feestelijke kerst magie naar je toe en verwen jezelf met onze heerlijke pralines. Onze feestelijke Krasnapolsky-pralines barsten van overheerlijke smaken. Deze kerst hebben we maar liefst 5 smaken geselecteerd! Benieuwd welke smaken? Ontdek ze hieronder.

The Cake Room - Krasnapolsky chocolates

Let the magic arrive on the Chocolate Christmas Sledge

Ze zeggen dat kerstmagie arriveert op een Christmas Sledge. Daarom creëerden we de unieke Chocolate Christmas Sledge, gemaakt van de fijnste melkchocolade en de lekkerste selectie van onze pralines, kerstkransen en kerstkoekjes.

The Cake Room - Christmas Sledge

Kerst magie smaakte nog nooit zo goed

Wil je tijdens de feestdagen je zintuigen prikkelen en de magische kerstsfeer voelen? Proef onze kerstbonbons, geselecteerd door onze chef om vreugde en luxe naar je toe te brengen. Onze kerstbonbons zijn samengebracht in een feestelijk Winterhuisje, Kerstslee en meer.

The Cake Room - box of chocolates

Kom samen in het Amsterdamse Grachtenhuis, gemaakt van heerlijke chocolade

Verzamel rond de kerstboom met je geliefden en verras ze met een heerlijke chocolade handgemaakt Amsterdams Grachtenhuis van de beste ingrediënten. Breng de magische kerstsfeer van Amsterdam naar je toe en maak er een onvergetelijke kerst van.

Christmas chocolates - Canal House Amsterdam

Instagram

Het mooiste uitzicht op de Dam. De bekende Afternoon Tea uit onze Cake Room en de fijnste champagne in beeld gebracht.

Volg ons op Instagram