Klassieke gerechten met een moderne twist

Klassieke gerechten met een moderne twist

Delicious

AFTERNOON TEA met Damzicht

Ontdek onze verfijnde Afternoon Tea! Geniet van een breed assortiment thee Tea Culture, mini sandwiches, hartige chef's bites, homemade scones en handgemaakte zoete lekkernijen uit onze Cake Room. Liever bubbels in plaats van thee? We schenken champagne uit The Champagne Room!

Afternoon Tea

Geniet van prachtig uitzicht op de Dam

Ontspan aan de Dam bij Grand Café Krasnapolsky. Geniet van onze Café Gourmand, een espresso geserveerd met een selectie van zelfgemaakte patisserieën. Proost met een coupe Champagne uit onze Champagne Room! Ontdek ons gevarieerde menu en boek nu jouw luxe plekje op ons terras met een geweldig uitzicht op de Dam!

Van kleermaker tot Grand Café
Since 1866

Van kleermaker tot Grand Café

In 1856 arriveert de 22-jarige A.W. Krasnapolsky in Amsterdam. Met een kleermakersdiploma in zijn achterzak gaat de jonge kleermaker aan de slag. Na een lange dag werken zoekt hij ontspanning in één van de koffiehuizen in de Warmoesstraat. In 1866 neemt hij een oud en vervallen koffiehuis over.

Ontdek

Food drinks
cake champagne

Stay the night

Stay the night

Grand Café Krasnapolsky bevindt zich in het iconische Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam. Ontdek onze aantrekkelijke aanbiedingen en pakketovernachtingen via onze website of Instagram.

Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam

Champagne
Bar

Vier bijzondere momenten met een keuze uit uitgebreide champagne aanbod zowel per glas als per fles. Geniet in een stijlvolle sfeer en bijpassende gerechtjes in onze Champagnebar met gouden details en een Champagnetoren.

The Champagne Room

The Cake Room

The Cake Room

The Cake Room is een speciale ruimte vol met zoete lekkernijen in Grand Café Krasnapolsky. Alle items zijn handgemaakt in onze eigen patisserie. Verwen uzelf bij de koffie of thee of tijdens onze beroemde Afternoon Tea. Het is ook mogelijk om een favoriet mee naar huis te nemen.

The Cake Room

Eigen
Patisserie

Eigen
Patisserie Eigen
Patisserie

Dagverse gebakjes, cakes, macarons, eclairs en meer. Ons eigen pattiserieteam creëert de mooiste chocoladestukken en lekkernijen voor bij de koffie. Ook is het mogelijk om de zoetigheden uit onze Cake Room mee naar huis te nemen!

The Cake Room

Instagram

Het mooiste uitzicht op de Dam. De bekende Afternoon Tea uit onze Cake Room en de fijnste champagne in beeld gebracht.

Volg ons op Instagram