Our Experiences

Our Experiences

Explore The Extraordinary

Gcf Site Extraordinary

Geniet van luxe, comfort en heerlijke gerechten met unieke gastvrijheid. Ontdek Amsterdam met onze speciale 'Explore The Extraordinary' en maak nieuwe herinneringen om nooit te vergeten! Beleef de ongeëvenaarde culinaire ervaring van ons fine dining Michelin restaurant The White Room* of Grand Café Krasnapolsky met prachtig uitzicht op de Dam, gevolgd door cocktails op maat van Bar The Tailor.

Overnacht dan in een van onze Anantara Grand Hotel Krasnapolsky premium kamers en word wakker met een uitgebreid ontbijt inclusief bubbels.

>>> Ontdek 'Experience The Ordinary'

Sail & Dine & Stay

Bootje De Liefde

Er is geen betere manier om de schoonheid van Amsterdam te verkennen vanaf het water. Ontdek onze unieke 'Sail, Dine & Stay' en maak onvergetelijke herinneringen! Geniet van de prachtige uitzichten over de Amsterdamse grachten vanuit de klassieke salonboot genaamd "de Liefde". Een schitterend gerestaureerd vaartuig met luxe interieur en comfortabele kussens en dekens. De perfecte manier om Amsterdam te ontdekken!

Overnacht daarna in één van onze Anantara Grand Hotel Krasnapolsky premium kamers en word wakker met een uitgebreid ontbijt inclusief bubbels.

>>> Ontdek 'Sail, Dine & Stay'

Instagram

Het mooiste uitzicht op de Dam. De bekende Afternoon Tea uit onze Cake Room en de fijnste champagne in beeld gebracht.

Volg ons op Instagram